| << VORIGE | >> PRINT |
'Spelregels' dieren te koop aan bieden


Let op: het te koop aanbieden van een dier is voor leden van het Stamboek Blauwe Texelaars per 1 maart 2006 niet meer gratis.
Als u uw dieren te koop wilt zetten dient u 2,50 euro over te maken op 3092.46.393 tnv Reinard Everts, Bronneger onder vermelding van uw naam en bedrijfsnummer.
Uw Blauwe Texelaar staat na plaatsing voor twee maanden 'in the picture'! Na twee maanden wordt uw bericht weer verwijderd. Heeft u uw schaap of schapen eerder verkocht? Laat het dan weten zodat het bericht verwijderd kan worden en er niet tevergeefs contact met u wordt opgenomen om uw dier/dieren te kopen.
Door op 'nieuw' te klikken kunt u zelf de informatie over uw dieren invoeren. Hierna klikt u op 'ok' en uw informatie komt direct op internet te staan! (tip: probeer zo veel mogelijk informatie over uw dieren te geven, zoals de keuringsbalk, lammerproductie en/of scrapiestatus; dit kan een eventuele koper eerder doen besluiten contact met u op te nemen)
Zijn er onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen op telefoonnummer 0599-234893 of stuur een e-mail naar r.r.everts@students.uu.nl.

Met vriendelijke groeten,
Reinard Everts